Därför är det viktigt

Taket är den del av huset som påfrestas mest och därför är det ytterst viktigt att ta väl hand om det. Alger, mossa och lav utsätts de flesta tak för. Påväxten gör att takets yta förstörs, vilket innebär att livslängden förkortas och att taket behöver bytas ut. Genom att investera i en taktvätt blir du av med all påväxt, får ett fint tak igen och en ökad livslängd.

Anlita oss

Genom att anlita oss kan du vara säker på att få professionell och prisvärd hjälp. Vi sätter en ära i väl utfört arbete och det gäller samtliga tjänster vi utför.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!
0763-48 43 56
info@bo-service.se

Hur det fungerar

Vi rengör tak med handredskap som avlägsnar mossa, alger och lav utan att förstöra takets yta. Vid varje takrengöring ingår skrapning mellan skärvar, blåsning av mossa och tömning av era hängrännor. Därefter sprutar vi en desinfektionsvätska som tar död på all växt, vilket innebär att taket kommer att vara fritt från mossa och vita lavafläckar efter ca 1,5 år.

Vätskan har en mycket god förebyggande effekt som gör att det håller sig rent i ca 6 år, beroende var man bor.

Istället för högtrycksmaskin

En högtryckstvättning av taket sliter onödigt hårt på pannornas ytbeläggning och kan orsaka skada vid för högt tryck, roterande munstycke etc. Väljer man BO-Service takrengöringsmedel får man en skonsam rengöring av takpannorna och slipper efterbehandling då naturen sköter rensningen.

IMG_0236